Известие

Collapse
No announcement yet.

Lambo Doors за Alfa Romeo GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Lambo Doors за Alfa Romeo GTV

Здравейте,това е едно от малкото неща,които бих искал да променя на моята алфа.Искам вратите да са отварят нагоре като на ламборгини,най-вече защото е красиво,а и защото много зор излизам от колата и се е случвало 2 пъти да опра във вратата в друга и се дразня защото си пазя колата.Интересува ме може ли вратите да се отварят нормално както сега но и нагоре като на ламборгини.Колко ще струва и къде да ги направя,не си давам колата при негодни майстори и не правя махленски тунинг!
    Помагайте колеги

тука има пове4е информация..... http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ighlight=lambo

пп. мен ако питаш хубаво е бих слойил но няма панти
    Spin City!

Comment

И тук : http://clubalfaromeo.com/forum/searc...earchid=945784

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
        ... и се дразня защото си пазя колата...
        и въпреки това си решил да слагаш ламбодорс
        Lancia Delta 1.6 i.e.

Comment

Виж сега , гледам използваш думата 'махленски туниг' , а наясно ли си че само 'истинските' панти на вратите струват колкото колата ти
          BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

колеги един приятел скоро слага на едно е46 кабрио такива панти, момчетата си имат сервиз авто тенекеджийски и бояджииски услуги правят само хубави коли, аз лично виждах бмв-то след това найстина беше много яко. ако някой има интерес и пари разбирасе мога да го свръжа с сервиза.
            Поздрави
            Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

здр Колега
              преди няколко месеца (2-3 някаде) и аз се бях навил много и бях приготвил и парата.Сварзаха ме с едно момче в Плд които се занимава с това като използва и тои УЖ немски механизам.Говорих с пича и ми беше обявил цена около 1200лв с монтажа и амортесиорчета.И каза че колата му се оставя маи за 3-4 дена.Несам мн сигорен но мога да се пробвам да му намеря номера ако си силно заитересован .
              п.с. Аз неси сложих защото след едно премерване на гаража се оказа че няма да мога да излизам от колата...
              Поздрави
              Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
              Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
              ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

Първоначално публикувано от BUH Покажи съобщение
                здр Колега
                преди няколко месеца (2-3 някаде) и аз се бях навил много и бях приготвил и парата.Сварзаха ме с едно момче в Плд които се занимава с това като използва и тои УЖ немски механизам.Говорих с пича и ми беше обявил цена около 1200лв с монтажа и амортесиорчета.И каза че колата му се оставя маи за 3-4 дена.Несам мн сигорен но мога да се пробвам да му намеря номера ако си силно заитересован .
                п.с. Аз неси сложих защото след едно премерване на гаража се оказа че няма да мога да излизам от колата...
                Поздрави
                До колкото помня от това което видях на бмв-то вратите се отваряха и настрани по оригиналдь начин така че кефти ламбо дорс кефти обикновенни. Панти те бяха с амотрисьори и стана доста ефектно
                Марката не помня но мисля че бяха някакви хубави
                Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
                  Виж сега , гледам използваш думата 'махленски туниг' , а наясно ли си че само 'истинските' панти на вратите струват колкото колата ти
                  Ти откъде знаеш колко ми струва колата?Ти ли я плати?
                  Оригинални панти струват към 3000лв,което съм чел последно,колата ми определено не струва 3000,но виждам ,че не си запознат с цените на Алфа Ромео ГТВ.
                  Не искам да се карам с никой,но моя съвет е да се въздържаш от подобни коментари.

Колегите, които бяха така услужливи,ще се радвам да пишете координати и цени,а ако и впечатления на местата където правят такива панти, и на ЛС Благодаря ви на всички!Най-добре ги публикувайте в темата,за да са полезни на всички колеги с ГТВ,които да си направят така колите!

Comment

Само не ходете при FENS_

Много хора са изревали от него. И аз за малко. Пазете се от него.
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Ти откъде знаеш колко ми струва колата?Ти ли я плати?
                      Оригинални панти струват към 3000лв,което съм чел последно,колата ми определено не струва 3000,но виждам ,че не си запознат с цените на Алфа Ромео ГТВ.
                      Не искам да се карам с никой,но моя съвет е да се въздържаш от подобни коментари.

Колегите, които бяха така услужливи,ще се радвам да пишете координати и цени,а ако и впечатления на местата където правят такива панти, и на ЛС Благодаря ви на всички!Най-добре ги публикувайте в темата,за да са полезни на всички колеги с ГТВ,които да си направят така колите!
                      Готин ти сам си отговори пантите 3000 и отделно труд. В бг почти всичко е махленски тунинг , такива са ни възможностите А и още се чудя защо темата ти е тук ... Определено ще ти помогнат в тунинг бг форума .
                      Last edited by hristiqn; d.m.y г., 21:41.
                      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                        Само не ходете при FENS_

Много хора са изревали от него. И аз за малко. Пазете се от него.
                        Да точно за него ти говорих...Ама го дава и лошковец

Comment

Да точно за него ти говорих...Ама го дава и лошковец
                          Лошковец? В смисъл и той се прави на бабаитче ли?
                          Last edited by b_angelov; d.m.y г., 23:50.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                            Лошковец? В смисъл и той се прави на бабаитче ли?
                            Да бе,наакал колите на разни момчета,те го хранат в тунинг форума,той им се дърпа,хем виновен,хем отворен Играч голям,мене направо ме преби,като обясняваше как "произвеждал" пантите и някакви такива щуротии,е вярно малко пари искаше на хората в сравнение с оригиналните,ама то и нищо не получават,един като вика "Много хубави ми бяха вратите,докато не ги отворих на паркинга и не паднаха".Трябва да се основе клуб "Против самоделките",иначе ми се въртите нещо 800-1000лв пантите+труда при него,ама не бих ги правил при него никога!

Comment

Working...
                            X